In het kort

Softwash Holland biedt een innovatieve techniek waarmee exterieur niet alleen grondig gereinigd wordt, maar ook algen en schimmels effectief worden geëlimineerd. Hierbij maakt Softwash Holland gebruik van biologisch afbreekbare producten die in combinatie met lagedruk reiniging behoud van materiaal en milieu waarborgen. Dit resulteert in een schoonmaakservice die breed inzetbaar is en een langdurig en doeltreffend resultaat kent.

grondige reiniging

Met de technieken en middelen die Softwash Holland gebruikt wordt zowel organische vervuiling (vervuiling wat ‘leeft’ zoals algen en schimmels) als anorganische vervuiling (vervuiling zoals zand en steen, luchtvervuiling) aangepakt. De samenstelling van gebruikte producten wordt hierbij afgestemd op de aard van de vervuiling en het te reinigen oppervlak. Softwash Holland biedt daarmee een op maat gemaakt service waardoor grondige reiniging bij elke opdracht mogelijk is.

Lage druk

Hoge druk reiniging kan veel schade aanrichten aan onder andere gevels, voegen en pleisterwerk. Bovendien is hoge druk reiniging slechts een oppervlakkige, visueel waarneembare reiniging. Het “scheert” min of meer de vervuiling weg maar de wortels van de algen en de schimmels blijven zitten en groeien snel weer aan. Softwash is een revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed op te frissen en een nieuw uiterlijk te geven. Het maakt gebruik van biologisch afbreekbare producten welke in combinatie met lage druk het behoud van het materiaal en het milieu waarborgen. De reinigingsproducten van Softwash Holland dringen diep door en pakken het probleem bij de wortel aan.

biologisch afbreekbaar

Hoewel de producten die gebruikt worden algen, schimmels en hardnekkig vuil actief te lijf gaan, vindt Softwash Holland het behoud van het milieu erg belangrijk. De productie die gebruikt worden zijn dan ook biologisch afbreekbaar. Na 21 dagen zijn de middelen omgezet in water en zouten en daarmee veilig voor het milieu. Tevens kunnen we het afbreekproces versnellen door het te neutraliseren waardoor risico’s op eventuele schade aan omliggende planten tot een minimum beperkt worden.

breed inzetbaar

De Softwash methode is breed inzetbaar voor de schoonmaak van exterieur. Iedere ondergrond en mate van vervuiling vraagt een andere aanpak. Door service op maat te verlenen biedt Softwash een dienstenpakket waarin alles mogelijk is. Onder de knop toepassingen geven we nadere uitleg van de mogelijkheden. Kijk voor de vele voorbeelden in ons fotoalbum. Heeft u een ongebruikelijk schoonmaakobject? Wij laten ons graag uitdagen!

langdurig resultaat

Doordat de vervuiling bij de wortel wordt aangepakt en het oppervlak grondig wordt behandeld is het resultaat indrukwekkend.  Hierdoor kunnen we stellen dat een Softwash behandeling wel 3 tot 5 keer langer resultaat biedt dan hogedruk reiniging. Dit zorgt er dus voor dat de onderhoudskosten flink omlaag gaan en dat het behandelen voordeliger is dan vervanging (van bijvoorbeeld dakpannen).

profesionaliteit en educatie

Softwash Holland bestaat uit een team van professionele medewerkers. Zij zijn getraind en geschoold bij de Softwash Systems Academy waarbij alle aspecten van lage druk oplossingen aan bod komen. Alle benodigde certificaten zijn behaald. Kennis en ervaring wordt uitgewisseld zodat we kunnen leren van elkaars expertise. Zo zorgen wij ervoor dat we goed gekwalificeerde proffesionals zijn.

‘’Drie tot vijf keer langer resultaat dan hogedrukreiniging’’

contact

Softwash-Holland
Kruiswijk 19a
1761 AR Anna Paulowna

T   | 06-21 48 64 52
M  |
info@softwash-holland.nl

BTW    |  NL805362265B01
KVK     |   37062851