De geschiedenis van Softwash Holland

Softwash Systems is een Amerikaans bedrijf welke zich sinds 1991 bezig houdt met de innovatie binnen de gevelreiniging. De oprichter, AC Lockyer, ontwikkelde een veilige manier van gevel reinigen middels lage druk en chemicaliën. Zijn uitgebreide kennis van de tuinbouw heeft bijgedragen in de ontwikkeling van speciale samenstelling van reiningingsmiddelen. Zij lossen vlekken en aantasting bij de bron op.

Softwash Holland is voort gekomen vanuit Stef Rood.nl, een gerenommeerd en uiterst ervaren glazenwassers- en schoonmaakbedrijf in Noord Holland. Doordat Stef Rood continue op zoek is naar de beste service kwam hij in aanraking met Softwash Systems. Vanaf heden biedt hij de mogelijkheid om uw pand, terras, dak, exterieur etc. te reinigen middels de Softwash methode

Stef Rood

Over Softwash Holland

Softwash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën welke vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben direct reinigt. Tevens doodt het alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. Softwash verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging. Het resultaat blijft 4-6 keer langer! Onze chemicaliën doen dan ook echt meer dan reinigen. Zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen ook de wortels van het organisme. Het behandelen van uw pand lijkt dan ook het meeste op ongedierte bestrijding.

Wij zijn milieu vriendelijk

Softwash Systems is geen nieuw groen bedrijf. We houden rekening met het milieu en vinden onze voorbeeld rol en service belangrijk. We hanteren protocollen en kwaliteitsnormen en beseffen volkomen dat we verantwoordelijk moeten omgaan met de middelen waar we mee werken. U als klant rekent erop dat we uw eigendommen met respect behandelen en datzelfde respect hebben wij voor het land en het water welke aan uw eigendommen grenst.

Vol opgeleid personeel volgens de normen van Softwash Systems

Softwash Holland bestaat uit een team van professionele medewerkers. Zij zijn getraind en geschoold bij de Softwash Systems Academy waarbij alle aspecten van reiniging en lage druk oplossingen aan bod komen. Er is een continue online en telefonische praktijkgerichte ondersteuning van Softwash Systems vanuit het hoofdkantoor in Orlando (Florida).

Zie hier onze brochure